Stugorna hos Färsåns Fritid och Fiskecamp

Ammeråstugan
Denna rymliga stuga ligger alldeles intill Ammerån. I denna stuga bor man lite enklare men mycket trivsamt. Rinnande vatten saknas och stugan har utedass. Tillgång till dusch och
torkskåp finns på fiskecampen en knapp km bort. Två små separata sovrum med två bäddar i varje rum. Stort allrum med två bäddar. Alla bäddarna är våningssängar. Kök med spis, mikrovågsugn, kylskåp med frysfack, kaffebryggare och vattenkokare. Kamin finns i stugan. Wifi. Dricksvatten finns i vattendunk, övrigt vatten hämtas från ån. Ned till stugan finns en brant backe, bra att ha en lite tyngre bil eller fyrhjulsdrift.

Ammeråstugan - sedd från strandkanten


Ammeråstugan - nära till ån

Lillstugan
Vår finaste stuga. 5 bäddar fördelat på två sovrum och en bädd i ett allrum. Fullt utrustat
med kök med spis, kyl/frys, diskmaskin, mikrovågsugn, kaffebryggare och vattenkokare. Dusch och toalett. Inglasad altan. Är ni mer än fem personer eller vill har lite mer sovutrymme i finns möjlighet att lägga till någon bädd i annan stuga.

Lillstugan - rustad för åretruntboende


Lillstugan - med trevlig altan

Ladan
En trivsam stuga med generös altan. Stugan har 4 bäddar, två våningssängar varav en i en
sovalkov. Dusch och toalett. Kök med spis, ugn, mikrovågsugn, kylskåp, frys, kaffebryggare och vattenkokare. Kamin finns i stugan. Är ni mer än fyra personer eller vill har lite mer sovutrymme i finns möjlighet att lägga till någon bädd i annan stuga. (underslafarna i Ladan är 120 cm breda, om ni har med egna lakan).

Ladan

Bakstugan
Ett något enklare alternativ, men ändå med egen dusch och toalett. Stugan har 4 bäddar.
Ett sovrum med två bäddar (våningssäng). Ett allrum med två bäddar och matbord. Kök utrustat med kylskåp, spis, ugn, mikrovågsugn, kaffebryggare och vattenkokare.

Bakstugan

Boa
Stuga med ett litet enklare boende. 4 bäddar. Lite enklare kök med spis med ugn, kylskåp,
kaffebryggare och vattenkokare. Toalett, dusch, torkskåp och diskmöjlighet finns i det alldeles intilliggande servicehuset.

Boa

Smedjan
Mysig stuga med 2 bäddar. En liten altan, där även rinnande vatten finns. Köksdelen är
utrustad med spis, ugn, mikrovågsugn, kylskåp med frysfack, kaffebryggare och vattenkokare. Toalett, dusch, torkskåp och diskmöjlighet finns i det alldeles intilliggande servicehuset.

Smedjan

Drömfiske Jämtland Härjedalen

Ammerån

Den egentliga Ammerån, en av rikets få åar i detta format som är oreglerad, börjar sitt flöde i Hammerdalssjön och mynnar i Indalsälven nära Ammer. Ammerån bjuder ett fint fiske på harr och öring i storslagen natur.

Find us on Facebook

Fiskekort