Stugorna hos Färsåns Fritid och Fiskecamp

Ammeråstugan Denna stuga ligger alldeles intill Ammerån, en rymlig och verkligt trivsam stuga. Två små separata sovrum med två bäddar i varje. Stort allrum med braskamin, matbord, soffgrupp och en våningssäng (totalt 6 bäddar). Dricksvatten finns i en vattendunk, övrigt vatten hämtas från ån. Utrustning i köket är spis med ugn, kylskåp med frysfack, kaffebryggare, vattenkokare. TV och Wifi. Utedass, tillgång till dusch och torkskåp finns på fiskecampen.

Ammeråstugan - sedd från strandkanten


Ammeråstugan - nära till ån

Lillstugan Åretruntbostad med 5 bäddar fördelat på tre sovrum varav ett även är ett Tv-rum. Dusch och toalett, stort kök, vedspis, spis med ugn, kylskåp, frys, kaffebryggare, vattenkokare, micro. Inglasad altan.

Lillstugan - rustad för åretruntboende


Lillstugan - med trevlig altan

Ladan En trivsam timrad stuga - kanske den trevligaste stugan på campen - med generös altan. Stugan har 4 bäddar (två våningssängar varav en i en sovalkov) TV, dusch och toalett. Köket som är beläget i allrummet är utrustat med spis, ugn, kylskåp, kaffebryggare, vattenkokare och micro. Kamin finns i stugan.

Ladan

Bakstugan Ett något enklare alternativ, men ändå med egen dusch och toalett. Ett sovrum med två bäddar (våningssäng), ett allrum med två bäddar och matbord, liten soffa samt kök utrustat med kylskåp, spis med ugn och kaffebryggare.

Bakstugan

Boa Timrad stuga som är delad i två delar, med separata ingångar. Dörren till vänster leder till ett rum med två bäddar, och dörren till höger till en större lägenhet med sovloft och totalt fyra bäddar. Lite enklare kök, spis med ugn, kylskåp, kaffebryggare. Rinnande vatten, toalett, dusch, torkskåp och diskmöjlighet finns i det alldeles intilliggande servicehuset.

Boa

Smedjan Mysig timmerstuga med 2 bäddar, en kamin. En liten altan, där även rinnande vatten finns. Köksdelen är utrustad med spis, ugn, kylskåp och kaffebryggare. Toalett, dusch och torkskåp finns i ett intilliggande servicehus.

Smedjan

Drömfiske Jämtland Härjedalen

Ammerån

Den egentliga Ammerån, en av rikets få åar i detta format som är oreglerad, börjar sitt flöde i Hammerdalssjön och mynnar i Indalsälven nära Ammer. Ammerån bjuder ett fint fiske på harr och öring i storslagen natur.

Find us on Facebook